menü

Főoldal

2018. március 1., csütörtök

Hello March! | #1 Bullet Journal



Sziasztok! Bár lehet, nem látszik, mivel még mindenütt hó van, de elérkezett a naptári tavasz első napja. Pár hete még alig vártam, hogy végre kitavaszodjon, erre még mindig „élvezhetjük” a mínuszokat kezdve a ma reggeli mínusz tizenkilenc fokkal.


Ismét eltelt egy hónap, és közelebb kerültünk az érettségihez. Sajnos csak ez jár a fejemben; hogy jól sikerüljön, elérjem azt, amit akarok és jussak, be oda ahová szeretnék. Most még valahogy nem érzem azt, hogy igazán ideges vagyok vagy izgulok. Év eleje óta tanulok, tételeket írok, szóval magabiztosnak érzem magam. Persze még így is rengeteget kell majd tanulni, messze még a vége.
Sikeresen belekezdtem az első Bullet Journal-omba! Még eléggé kezdő vagyok a témában, úgyhogy kicsit amatőrre sikeredett szerintem.
Azért is kezdtem bele, hogy rendszerezzem az életemet. A 19 év alatt ez sajna nem nagyon jött össze, de remélem ez a kis napló a segítségemre lesz majd ebben!



Ez lett az eleje. Nekem személy szerint tetszik, mert egyszerű, nem túl csicsás. Valahogy sokkal jobban tetszenek az ilyen visszafogottabb minták, mint hogy telerajzoljam az egész lapot. Ehhez sikerült beszereznem az írószerbolt legvékonyabb hegyű tollát, bár még el tudnék, viselné ennél vékonyabban fogót is, ha van. Imádok ezekkel firkálgatni.


Spring! Na, ez már kicsit színesebb lett, mivel mégis csak tavasz, amikor nyílik a sok színe virág. Jobb oldalon látható a kis bakancslistám, amit tavasszal meg szeretnék csinálni. Nem lett túl nagyra törő, leginkább az érettségi miatt is, mert tudom nem lesz sok szabadidőm. Viszont azért néha kell majd lazítani is és teljesíteni ezeket a pontokat. A sikerükről tervezek majd egy posztot is írni.


Itt van a naptár, ami mellett egy „key” is látható. Ezzel fogom jelölni a naptárban, hogy milyen napom volt; szuper, jó, elment vagy rossz. Alatta a programok, amihez már egy pár fel is van sorolva. Jobb oldalon látszanak a Goals-ok alatta pedig a Best memories rész.


Imádok filmeket nézni és olvasni ezért csináltam egy ilyen oldalt is ahova felírom azokat a filmeket, amiket meg akarok nézni és azokat a könyveket, amiket el akarok olvasni. A filmekre talán több időm lesz, sajnos a könyveknek nem adok sok reményt, ha éjjel nappal tanulnom kell majd. Viszont szeretnék majd ezekről a könyvekről értékeléseket is írni, úgyhogy legalább ez miatt bele kell húznom. Na meg sok olyan könyv van közöttük, amit már nagyon rég óta szeretnék kivégezni.

Ha esetleg van, ötleted mivel dobjam még fel a BuJou-mat írd meg, vagy ha látsz benne javítani valót, kritikát is szívesen fogadok. Puszi nektek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése